""سال جهش تولید""

عناوین مهم

تازه های فنی و حرفه ای
جشنواره مربی پژوهنده


تازه های فنی و حرفه ای


سال نگار 1398

ورود اعضاء
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
[عضویت]

خبر خوان

اخبار
اخبار > برگزاری وبینارکارگاه آموزشی "روشهای صحیح برای حذف HCFCs در دستگاههای تبرید و تهویه مطبوع " برای مدرسان و اساتید دانشگاه شهید رجایی


  چاپ        ارسال به دوست

در مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای در حال برگزاری است:

برگزاری وبینارکارگاه آموزشی "روشهای صحیح برای حذف HCFCs در دستگاههای تبرید و تهویه مطبوع " برای مدرسان و اساتید دانشگاه شهید رجایی

به گزارش روابط عمومی مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای، از مورخ نوزدهم لغایت بیست و دوم آبان ماه 1399 ، مرکز تربیت مربی  وبینارکارگاه آموزشی  "روشهای صحیح برای حذف HCFCs در دستگاههای تبرید و تهویه مطبوع "را برای مدرسان و اساتید دانشگاه شهید رجایی  برگزار می نماید.

ابوالفضل رادمنش رییس گروه تاسیسات حرارتی ، برودتی و لوازم خانگی با اعلام این خبر افزود:  در راستای اجرای اهداف پروتکل مونترال و تعهدات کشور جمهوری اسلامی ایران برای حفاظت از لایه اوزن ، این مرکز با همکاری دفتر طرح ملی حفاظت از لایه اوزن سازمان حفاظت محیط زیست ریاست جمهوری یک برنامه آموزشی 4 روزه در قالب کارگاه تخصصی و فنی برای 30 نفر از اساتید دانشگاه شهید رجایی در صنعت تبرید و تهویه مطبوع در دپارتمان آموزشی تبرید و تهویه (HVAC&R) بصورت وبینار برگزار می‌نماید.

ایشان همچنین بیان داشت در این برنامه آموزشی روش‌های اصولی جمع آوری مبردهای HCFC بدون نشت و رهاسازی آنها در هوای جو زمین  در دستگاههای برودتی و تهویه مطبوع ، تجهیزات و ابزار های تخصصی کار با مبردهای مورد استفاده در صنعت تبرید و تهویه مطبوع ، معرفی و  جایگزینی مبردهای جدید با مبردهای HCFC در دستگاههای تبرید و تهویه مطبوع ، مقایسه عملکردی سیستم‌ها بر پایه HCFC با سیستم‌های جایگزین و نکات ایمنی کار با مبردهای جایگزین بصورت ویژه ارائه می گردد.


 


١٠:٥٨ - دوشنبه ١٩ آبان ١٣٩٩    /    شماره : ٣٥٣٢    /    تعداد نمایش : ٤٦








پیوندها

جستجو
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب

اوقات شرعی

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1411750
 بازدید امروز : 2105
 کل بازدید : 13374845
 بازدیدکنندگان آنلاين : 5
 زمان بازدید : 0/4531
© tvto-itc.ir . All rights reserved.