""سال جهش تولید""

عناوین مهم

تازه های فنی و حرفه ای
تازه های فنی و حرفه ای


سال نگار 1398

ورود اعضاء
نام کاربری :   
کلمه عبور :   
 
متن تصویر:
[عضویت]

خبر خوان

اخبار
اخبار > برگزاری اولین دوره آموزش حلوا پزی بوتیکی در مرکز تربیت مربی


  چاپ        ارسال به دوست

برگزاری اولین دوره آموزش حلوا پزی بوتیکی در مرکز تربیت مربی

 

به گزارش روابط عمومی مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای کشور ، از بیست و یکم لغایت بیست و چهارم دیماه 1398 دوره آموزش حلواپزی بوتیکی توسط مریم احباب مدرس مدعو از استان آذربایجان شرقی برای مربیان سازمان و آموزشگاه های آزاد دردپارتمان آموزش کشاورزی مرکز تربیت مربی می باشد.

محمد جهانی رییس گروه آموزش کشاورزی مرکز،  با اعلام این خبر گفت : این دوره تحت عنوان آموزش حلواپزی بوتیکی با حضور تعداد 18 نفر از مربیان سازمان و بازآموزان درحال برگزاری است .

ایشان همچنین بیان داشت : حلواپز حلواهای بوتیکی از رشته های پرطرفدار و درآمد زا برای صنایع غذایی می باشد که در سال های اخیر مورد توجه همگان قرار گرفته و دربحث مشاغل خانگی و کار آفرینی نیز از مسائل مهم به شمار می آید . 

محمد جهانی افزود : استفاده از مواد اولیه مرغوب و درجه یک و تزئین حلوا به اشکال مختلف برای مناسبت هایی مانند سفره های افطاری ماه مبارک رمضان، سفره مراسم های مذهبی، مراسم عزاداری ماه محرم و صفر و نیز در ایام عید نوروز مشتریان خاص خود را جلب نموده و می تواند نقش مناسبی جهت اشتغال خانواده ها و کمک به درآمد زایی ایفا نماید  .


 


١٥:٠٦ - دوشنبه ٢٣ دی ١٣٩٨    /    شماره : ٢٢٥٧    /    تعداد نمایش : ١٨٦








پیوندها

جستجو
جستجوی پیشرفته   جستجوی وب

اوقات شرعی

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1335828
 بازدید امروز : 455
 کل بازدید : 12896263
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 0/4499
© tvto-itc.ir . All rights reserved.